top of page

Meer over

Apotheek Van Hoecke

In september 1972 werd de apotheek als nieuwe vestiging opgericht door Apr. Maria Damen. Zij heeft er 35 jaar met hart en ziel gewerkt samen met haar echtgenoot Staf Vandervoort. Vanaf 1 januari 2008 is Apr. Sofie Van Hoecke de nieuwe eigenaar.

Sindsdien heeft de apotheek belangrijke vernieuwingen ondergaan. Zo werd bij de overname het computersysteem vernieuwd wat een betere medicatiebewaking en patiëntopvolging toelaat. In 2010 werd de buitengevel vernieuwd en werd een grotere parking aangelegd die plaats geeft aan 7 auto’s en die een veiligere aansluiting geeft met de drukke Vaartstraat. In oktober 2011 werd tenslotte de binneninrichting aangepakt. Zowel de patiëntenruimte als het bereidingsgedeelte werden vergroot en vernieuwd wat de sfeer in de apotheek ten goede komt.

Wij vinden het heel belangrijk dat patiënten zich thuis voelen en met al hun vragen en zorgen terecht kunnen in de apotheek. Wij doen dan ook steeds ons uiterste best om daar op een wetenschappelijke, professionele en zorgzame manier op in te gaan.

Het personeel

Apotheker Sofie Van Hoecke

Afgestudeerd aan de KU Leuven in 1990. Alvorens de apotheek in Balen over te nemen heeft zij ervaring opgedaan bij Apr. Penne (Leuven), Apr. Huens (Mol Rauw), Apr. Libbrecht (Rotselaar) en Apr. Smolders (Mol Millegem).

profiel2.png

Apotheker Anne Van Cakenbergh

Studeerde af in 2009 aan de KU Leuven en startte in 2014 bij Apotheek Van Hoecke.

profiel3.png

Apotheker Nele Hooyberghs

Studeerde af in 2009 aan de KU Leuven en startte in 2019 bij Apotheek Van Hoecke.

bottom of page